TABO diploma uitreiking

Vrijdag was de diploma uitreiking voor de TABO (Technicus Aarding, Bliksembeveiliging, Overspanningsbeveiliging) opleiding.

Supertrots zijn wij op onze gediplomeerd TABO deskundige Bert van Dijk, die onze kennis en kunde naar een nog hoger niveau heeft gebracht.

Hubert van der Veer overhandigd Bert van Dijk zijn TABO diploma.

Hubert van der Veer overhandigd Bert van Dijk zijn TABO diploma

Ik zeg: 'Bij een overwinning hoort een trofee.'

Ik zeg: ‘Bij een overwinning hoort een trofee.’

 

 

 

 

 

 

 

Een brief van het KONINKLIJK HUIS!

Brief Norris LandingOp 29 april 2013 heb ik de prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane een brief en voor elk een boekje met mijn avonturen gestuurd.

De avonturen van Bollie Bliksem deel 1

 

 

 

Afgelopen vrijdag kreeg ik een brief van HET KONINKLIJK HUIS in mijn brievenbus. scannen0001                      Trots ben ik dat ik een van de eerste brieven namens de Koning en Koningin heb mogen ontvangen.

Brief Koningklijk Huis

Hopelijk lezen de prinsessen mijn AVONTUREN VAN BOLLIE BLIKSEM want dan zijn ze altijd veilig bij onweer en bliksem.

En dat is toch wat we allemaal willen zijn! Veiligheid is # 1.

 

 

 

 

 

VLIEGTUIG ITALIË GERAAKT DOOR BLIKSEM

Bollie Bliksem VliegtuigGENEVE – De spelers van de nationale voetbalploeg van Italië stapten woensdag lichtelijk aangeslagen uit het vliegtuig op de luchthaven van Genève. Vlak voor de landing in Zwitserland werd het chartertoestel geraakt door de bliksem. Niemand raakte gewond. Volgens het cabinepersoneel zijn de inzittenden van het vliegtuig niet in gevaar
geweest. Lees in dit stukje uit “De avonturen van Bollie Bliksem” waarom niemand in gevaar was.

Lees verder

Dieven hebben geen bouwvak

Ben ik mijn oude weblog aan het doorspitten kom ik het volgende bericht tegen, en dit wil ik jullie niet onthouden!

Dieven hebben geen bouwvak! Lees dit stuk in de telegraaf. http://bit.ly/N3Qc4z Het dievengilde is weer aan de slag geweest met het stelen van koper van de bliksemafleiderinstallaties. De politie raad eigenaren en gebouwenbeheerders van panden aan om hun bliksemafleiders (zeker op het dak) te controleren. Goede tip van mijnheer Agent. Mochten er gebreken aan de bliksemafleider zijn, bel dan met mij 036 5373911 of mail naar: info@bolliebliksem.nl Lees ook “EEN DEFECTE BLIKSEMAFLEIDER IS GEVAARLIJKER DAN GEEN!”